Het was gewoon Hollister Nederland het voorprogramma van de Amerikaanse mode-groep tot 3,5 miljard dollar (2,5 miljard euro) aan inkomsten. Zijn tweede teken, Hollister, zal vier winkels geopend in Frankrijk, tegen het einde van het jaar. Dit zijn de Hollister commerciële centra van Unibail-Rodamco groep Hollister die gastheer van de eerste nederzettingen Hollister Nederland Velizy 2, in de buurt van Versailles, in september en place Senart Hollister Nederland, ten zuidoosten van Parijs, en in twee Hollister steden waarvan de namen zijn niet Nog bevestigd.

Deze verkooppunten 850-1000 vierkante meter. Hollister is een zusje van Abercrombie & Fitch. Als dit vooral gericht is op 18-24 jarigen, Hollister doelgroep van 13 en ouder. Toen Jack biedt sportkleding stijl New England, Hollister heeft een universum uit Southern California, rond Hollister Nederland surfen en het strand.

Abercrombie groep versnelt zijn Hollister Nederland expansie in Europa. Het is onderdeel van een golf van Amerikaanse Hollister merken in volle verovering. Forever 21, moet een equivalent van H & M, volgend jaar komen in Hollister Nederland Frankrijk. Banana Republic, Gap leert de groep wordt verwacht op de Champs-Élysees en in winkelcentra. Op de middellange termijn, Hollister is vijftien tot twintig winkels in Frankrijk. Tien zijn Hollister Nederland reeds in het Verenigd Koninkrijk, zes geopend in Duitsland, vier in Italië en een in Hollister Spanje, in Barcelona, afgelopen najaar. "Deze winkel heeft een Hollister omzet van meer dan 20% van andere modemerken winkelcentrum," Hollister Nederland zegt Ludovic Flandin, directeur leasing groep Unibail promotor.

Zoals we weten dat Hollister is de leider van de populaire kleding merk in de wereld, en de producten worden Hollister Nederland ontworpen door bekende ontwerpers en gewaardeerd door Hollywood-acteurs en zangers Grammy Awards. Frankrijk Hollister kleren zijn voor mensen die streven Hollister naar de mode en altijd aandacht besteden aan persoonlijke Hollister Nederland smaak. Het kan nu weerspiegelen de kledingstijlen van mensen.

Deze kleding lijn met Hollister Nederland beknopte en comfortabele materialen kan de rondingen van het lichaam te tonen. Alle nieuwe stijlen te koop Hollister kunnen tekenen zijn van een creatieve Hollister Nederland inspiratie. Jonge mensen zoals dit merk vanwege het tonen van hun vitaliteit. De stijl is eenvoudig kostuum voor hun goede. Ik ben een liefhebber van stijl kleding Hollister goedkoop. Ik vind het altijd leuk om mensen te laten zien deze items als ik naar een feestje of een vergadering. Lady is de lieveling Hollister Nederland van de mode. De zomer is de perfecte tijd voor vrouwen om hun schoonheid te tonen. Met Hollister kleding verkoop, schoenen, dames kunnen de aandacht van de jongens aan te trekken. Dit is absoluut fantastisch. Dus dames, join Hollister.